Recent Posts

Yüzdeki Güneş Lekeleri Nasıl Geçer?


      Yaz aylarının gelmesiyle birlikte cildi lekelenmeye müsait olanların da korkulu rüyası güneş kendini iyiden iyiye belli etmeye başladı. Güneş ile beraber cildimizde oluşan güneş lekeleri de varlığını belli etmeye başladı. Çillerimiz çoğaldı, güneş lekelerimiz koyulaşmaya başladı. Çünkü güneş koruyucu krem kullanmıyoruz.
        İşte sorun burada başlıyor sevgili hanımlar. Güneş lekeleri ve çiller için önce tedbirimizi almalı ve mutlaka her gün güneş koruyucu kullanmalıyız. Güneş koruyucu kremler yağlı ya da yağsız olabilir. Cilt tipinize en uygun güneş koruyucuyu kullanmanızda fayda var.
         Halihazırda var olan güneş lekelerinin yok edilmesi için de çözüm var.
Kimyasal peeling yöntemiyle; derinin üst tabakaları tedavi edilirken mezolifting yöntemiyle de derinin alt tabakaları tedavi edilir. Mezolift yöntemiyle yaz boyunca güneş nem ve sıcaktan etkilenmiş cildinizi gençleştirirken kış mevsimine de yepyeni sağlıklı bir görünümle adım atabilirsiniz.
           Mezolift; stres, hava kirliliği, güneşin zararlı ışınları ve geçen yılların ciltteki olumsuz etkilerini ortadan kaldırmayı amaçlayan bir tedavi yöntemidir. Sigara ve alkol kullanımından da zarar gören cildin yeniden yapılanmasını sağlar. Cildin kaybettiği nem, vitamin, aminoasit ve mineral desteği deri altına ufak iğneler yardımıyla enjekte edilir. Yüz, boyun, dekolte ve özellikle el bölgesinde oluşan kırışıklıkları ve yaşlanma etkilerini geriletir.

0 yorum:

Yorum Gönder