Recent Posts

Limonlu Bal Maskesi


     
      Bu maske cildi parlatma, diriltme ve cilde sağlıklı bir görünüm kazandırmak için yapılan oldukça faydalı doğal bir cilt maskesi. Limon ile balı karıştırıp cildimize uyguladığımızda cildimiz inanılmaz derecede parlıyor, sağlıklı ve dinç bir görünüm kazanıyor. Bal ile limondan yapılan limonlu bal maskesi nasıl uygulanıyor?
       Oldukça basit bir doğal cilt maskesi. İşte maskenin yapılışı: 2 kaşık bal ve 1 kaşık limon suyu nu karıştırıp yüzünüze komple sürün. Bunu haftada 2 kere yaparsanız cildiniz daha parlak ve sağlıklı görünecektir.
    Doğal cilt bakım maskelerinin nasıl uygulanacağını da kısaca anlatalım sevgili hanımlar.
     Maskeleri banyodan ya da yüzünüzü yıkadıktan sonra veya masaj sonrasında uygulamanız yararlı olur.
     Toz maskeleri etkisini görebilmek için su ile birlikte iyice karıştırmalı ve 5 dakika içinde cildinize yedirmelisiniz. Uyguladığınız maske en az 20 -30 dakika yüzünüzde kalmalı.
      Eğer cildinizde leke, iz, çil ve siyah nokta varsa peeling maskesi uygulayın ve yüzünüze peeling yapın. Peeling yapmak oldukça kolay.
1 yemek kaşığı Türk kahvesi
1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı
      Hafta da bir gün banyo öncesi ya da banyo esnasında yumuşak hareketlerle masaj yaparak göz çevresi hariç tüm yüze peeling yapın. Yüzünüzde sivilce ve akne olan bölümlere asla peeling uygulaması yapmayın, köklerini aktive eder bu da sivilcelerin yayılmasına ve büyümesine sebep olur.
       Çok kuru ya da dermatit problemi olan ciltler peeling uygulamalarını 15 günde bir yapmalıdırlar. Mutlaka peeling sonrası yoğun nemlendirme özelliği olan ürünler kullanmalıdırlar.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Bloğunuzdaki paylaşımlarınızı beğenerek takip ediyoruz.Paylaşımlarınızın ve başarılarınızın devamını dileriz.Dell notebook servisleri.

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Çene altı sarkmaları engelleyen yada azaltan maske tarifleriniz var mı?

Yorum Gönder